TONELINK™ SOVELLUS - TUKI

TONELINK-KUULOLAITESOVELLUS YHTEENSOPIVUUS

TONELINK-kuulolaitesovellus toimii Android- ja Apple-laitteissa. Tarkista tuettujen mallien yhteensopivuusluettelo.

SUUNNITELTU, JOTTA TUNTISIT OLOSI MUKAVAKSI

TONELINK-sovellus on suunniteltu mukavaan kuulolaitteen kauko-ohjaamiseen jo käsillä olevan Android- tai Apple-laitteen avulla.

TONELINK-sovellus kattaa tärkeimmät toiminnot, kuten ohjelmien vaihtamisen.

TONELINK -SOVELLUKSEN TUKI OPASTUSVIDEOT

UKK TONELINK-SOVELLUKSEN KÄYTTÄJILLE

Löydä vastaus TONELINK-sovellusta koskevaan kysymykseesi UKK-osiosta.

Tarvitsetko lisää apua?

• Mitä on TONELINK-teknologia?
      TONELINK-sovellus muuttaa älypuhelimesi kuulolaitteen kauko-ohjaimeksi. Se käyttää puhelimesi kaiutinta siirtääkseen yksisuuntaiset akustiset komennot, kuten äänenvoimakkuuden säädöt ja kuulokojeen ohjelman vaihdokset. Varmista, että sinulla ei ole ulkoisia äänentoisto- tai Bluetooth-laitteita, jotka estävät puhelimesi kaiuttimen äänentoiston.

• Miksi ja kuinka minun pitäisi yhdistää kuulolaitteeni TONELINK-sovellukseen?
      Yhdistäminen on tehtävä, jotta muut älypuhelinten käyttäjät eivät vahingossa hallitse sinun kuulolaitteitasi. Aina kun käynnistät kuulolaitteet (useimmissa kuulolaitteissa avaamalla ja sulkemalla paristokotelon kannen), kuulolaitteet ovat yhdistämistilassa ensimmäiset 3 min. Paina valikkokuvaketta ylhäällä vasemmalla sovelluksen aloitusnäytössä, valitse sitten “Uusi yhdistäminen” ja noudata yksinkertaisia ohjeita. 3 min. riittää hyvin toiminnon suorittamiseen.

• Miksi kuulolaitteeni eivät vastaa TONELINK-sovellukseen?
      Jos olet meluisassa ympäristössä, harkitse älypuhelimesi äänenvoimakkuuden kasvattamista hiukan, jotta ympäristön äänet eivät peitä akustisia komentoja. (HUOMAA: Älä koskaan aseta älypuhelintasi korvasi viereen käyttäessäsi TONELINK-sovellusta). Toinen yleinen ongelma on, ettei kuulolaitettasi ole "yhdistetty" TONELINK-sovellukseen. Paina valikkokuvaketta sovelluksen aloitusnäytön vasemmassa yläkulmassa, valitse kohta “Uusi yhdistäminen” ja noudata yksinkertaisia ohjeita.

• Kuulolaitteissani on Zen+ -ohjelmat. Kuinka pääsen ohjelmaan?
      Kun pidät sovelluksen painiketta “Seuraava ohjelma” pitkään painettuna, kuulolaitteet vaihtelevat erilaisia tavallisia ja Zen+ -ohjelmia. Mekanismi on hyvin samankaltainen kuin ohjelmien vaihtaminen kuulolaitteen fyysisistä painikkeista.

• Miksi sovellus käskee lisätä puhelimeni äänenvoimakkuutta?
      Jotta kuulolaitteet tunnistaisivat akustiset komennot luotettavasti, puhelimen kaiuttimen äänenvoimakkuus on pidettävä kohtuullisella tasolla, joka vaihtelee puhelinmalleittain. Säädä puhelimesi äänenvoimakkuutta ja etsi asetus, joka sopii sinulle parhaiten.

• Miksi TONELINK-sovellus ei näytä kuulolaitteen paristojen tilaa?
      TONELINK lähettää akustisia komentoja kuulolaitteelle kommunikoiden vain yksisuuntaisesti. Tietojen, kuten paristojen tilan hakeminen kuulolaitteesta ei ole mahdollista.

• Voinko käyttää TONELINK-sovellusta yhdessä COM-DEX -sovelluksen kanssa?
      Et. Kun puhelin on yhdistetty COM-DEX - tai muuhun Bluetooth-äänentoistolaitteiseen, TONELINK ei voi lähettää akustisia käskyjä puhelimen kaiuttimen kautta. Suosittelemme että käytät COM-DEX -sovellusta TONELINK-sovelluksen sijaan, jos haluat käyttää COM-DEX -sovelluksen ominaisuuksia, kuten suoratoistoa.

• Kun Valitsen “Taka” Kohteen suuntauksessa, miksi kuulolaitteeni hyppää Yleiseen?
      Jotkut kuulolaitemallit, kuten CIC, eivät tue “Taka"-suuntaa. Siksi ohjelma siirtyy käyttämään Yleistä suuntaa.

• Mikä on Suunnan kohde?
      Suunnan kohde on toiminto, jonka avulla voit valita mihin suuntaan tahdot kuulolaitteen keskittyvän: Eteen, taakse, oikealle tai vasemmalle.

• Miksi puhelimen äänenvoimakkuuden kuvake vilkkuu punaisena?
      Kuulolaitteiden hallinta ei toimi jos puhelimen äänenvoimakkuus on mykistetty. Lisäksi se ei välttämättä toimi, jos äänenvoimakkuus on asetettu liian matalaksi tai korkeaksi. Kun puhelimen äänenvoimakkuuden kuvake vilkkuu punaisena, sinun on ehkä säädettävä puhelimen äänenvoimakkuutta sopivammalle tasolle.

LATAA ILMAINEN TONELINK-SOVELLUS

Onko sinulla kysyttävää vai haluatko kertoa jotain meille? Voit antaa ottaa yhteyden Widexiin. Ota meihin yhteyttä

Valitse maa