KAKSI WIDEX EVOKE™ -SOVELLUSTA

EVOKEN avulla voit käyttää yhtä kahdesta sovellustyypistä ohjataksesi kuulokojeita Android-ja Apple-laitteillasi.

TONELINK-sovellus kattaa päätoiminnot, kuten ohjelmien muuttamisen, kun taas EVOKE-sovelluksessa on myös SoundSense Learn, joka ohjaa sinut räätälöityyn kuulemiseen.
EVOKE-sovellus on tarkoitettu vain EVOKE F2 -malliin (W-painikkeella).
TONELINK-sovellus on tarkoitettu kaikille EVOKE-malleille.

EVOKE™ SOVELLUS - TUKI

EVOKE-KUULOLAITESOVELLUKSEN YHTEENSOPIVUUS

EVOKE-kuulokojesovellus toimii Android-ja Apple-laitteilla. Tarkista tuettujen mallien yhteensopivuusluettelo.

SUUNNITELTU, JOTTA TUNTISIT OLOSI MUKAVAKSI

EVOKE-sovellus on suunniteltu tarjoamaan sinulle kätevästi kuulokojeiden etähallinta Android-tai Apple-laitteella, joka on helposti käsillä.

EVOKE-sovellus kattaa päätoiminnot, kuten ohjelmien muuttamisen, ja se sisältää SoundSense Learn-toiminnon, joka opastaa sinua räätälöityyn kuulemiseen.

EVOKE-SOVELLUKSEN TUKI OPASTUSVIDEOT

TV PLAY OPASTUKSET

1. Liitä TV PLAY televisioon

2.A. Yhdistä TV PLAY Widex EVOKE™ -kuulokojeiden kanssa ja hallitse ääntä EVOKE-sovelluksella

2.B. Lisäksi voit myös ohjata TV PLAY -laitetta ilman sovellusta

3. Aseta TV PLAY huomaamattomasti television eteen tai taakse

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET EVOKE-SOVELLUKSEN KÄYTTÄJILLE

Etsi vastaus kysymykseesi EVOKE-sovelluksen UKK-osiossa.

Tarvitsetko lisää apua?

LATAA ILMAINEN EVOKE-SOVELLUS