BEYOND™ KUULOKOJE- & SOVELLUSTUKI

PIDÄ BEYOND™-RATKAISU HUIPPUKUNNOSSA

BEYOND™ KUULOKOJESOVELLUKSEN YHTEENSOPIVUUS

BEYOND™-ratkaisua voi käyttää iPhonen, iPadin ja iPodin kanssa. Voit käyttää myös halutessasi Apple Watchia, mutta se ei ole välttämätöntä.

BEYOND™-kuulokojeiden sovellusta voi käyttää seuraavien apple & android-laitteiden kanssa:
TIESITKÖ?
BEYOND™ -kuulokojeesi voivat yhdistyä iPhone-puhelimeesi vähän virtaa kuluttavalla 2.4 GHz Bluetooth-versiolla, joka takaa pariston pitkäkestoisuuden.

BEYOND™-KUULOKOJEPÄIVITYKSET

Käynnistäessäsi BEYOND™-kuulokojeesi, sovellus tarkistaa joka kerta, että kojeissasi on käytössä uusin päivitys.

BEYOND™-sovellus päivittää kuulokojeesi automaattisesti ja langattomasti.

Päivitys kestää noin yhden minuutin kuulokojetta kohden. Sinun tarvitsee vain valita ”OK” iPhonestasi.

BEYOND™-SOVELLUSPÄIVITYKSET

Kuulokojesovelluksesi saa automaattisesti tiedon siitä, että uusi sovellusversio on saatavissa sovelluskaupassa. Muista varmistaa, että WiFi- tai mobiilidata on käytössä iPhone-puhelimessasi.

Jos haluat, että sovellus päivittyy automaattisesti, ota käyttöön Automaattiset appien lataukset kohdassa Asetukset/ iTunes ja App Store.

Jos olet yhdistänyt Apple Watchin iPhoneen, myös Apple Watchin BEYOND™-sovellus päivittyy automaattisesti langattomasti.

Tarvitsetko lisätietoja?

TIESITKÖ?
Saadaksesi parhaan mahdollisen suoratoiston ulkona pidä puhelinta kädessäsi tai rintataskussa. Voit myös pitää puhelintasi käsivarsikotelossa urheillessasi ulkona.

BEYOND™-TUKI OHJEET

Kuinka sovellus yhdistetään BEYOND™-kuulokojeeseen
Kuinka käytetään BEYOND™-sovelluksen äänisekoitinta

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET BEYOND™-KUULOKOJEIDEN KÄYTTÄJILLE

Voit etsiä vastausta kysymyksiisi koskien BEYOND™-kuulokojeiden sovellusta, kuulokojepäivityksiä ja yhteysmahdollisuuksia kohdasta Usein kysytyt kysymykset.

Tarvitsetko apua?

LATAA ILMAINEN BEYOND-SOVELLUS