MOMENT™ SOVELLUS TUKI

KUINKA KÄYTTÄÄ MOMENT-SOVELLUSTA

Tämä 6 minuuttinen video opastaa sinua sovelluksen käytössä, jotta voit säätää kojeitasi mieltymystesi mukaisesti.

MOMENT-SOVELLUS YHTEENSOPIVUUS

MOMENT-sovelluus toimii Android- ja Apple-laitteiden kanssa. Tarkista yhteensopivien mallien lista.

SUUNNITTELE OMA KUULOSI

MOMENT -sovelluksella, voit hallita ja tehdä kuulokojeistasi yksilöllisemmät Apple tai Android-puhelimen avulla.

Voit säätää ääntä kolmella tavalla:
  • SoundSense Learn
  • Yleinen äänen säätö
  • Kuuntelusuunta

DOWNLOAD THE FREE WIDEX MOMENT™ APP

TILAA UUTISKIRJE

Tilaa Widex-uutiskirje saadaksesi vinkkejä, uutisia ja tietoa kuulokojeista ja kuulon alenemasta.

Tilaa tästä: