TIETOSUOJASELOSTE

WIDEX 
Widexillä (Widex A/S ja kaikki sen tytäryhtiöt Euroopan talousalueella) me tunnustamme ja kunnioittamme kaikkien niiden yksityisyyttä, jotka luovuttavat meille henkilötietojaan.

Käsittelemme henkilötietojasi vain tämän Tietosuojaselosteen ja meitä koskevan sovellettavan lain puitteissa, erityisesti Yleisen tietosuojalain (EU) 2016/679 (”GDPR”) ja kansallisen lainsäädännön (yleisesti ”Tietosuojalainsäädäntö”) mukaisesti. 

TIETOSUOJASELOSTEEN KATTAVUUS
Tämä Tietosuojaseloste koskee vain verkkosivustollamme tapahtuvaa henkilötietojen keräystä ja käsittelyä. Jos olet vuorovaikutuksessa jonkun yrityksemme tai kauppamme kanssa muulla tavoin - esim. käytät jotain tuotettamme tai osallistut satunnaisesti tutkimukseen - tutustu tietoon, jotka sait tietojen keräämisen yhteydessä tai muulla asiaankuuluvalla tavalla. 

MITÄ HENKILÖTIETOJA KERÄÄMME JA MITEN KERÄÄMME NIITÄ
Voit käydä ja käyttää verkkosivujamme antamatta meille henkilötietoja, mutta jotkut palveluvaihtoehtomme vaativat rekisteröitymisen. Keräämiemme henkilötietojen tyyppi riippuu kanssamme käymästäsi vuorovaikutuksesta ja erityisistä palveluista, joita käytät tai pyydät meiltä. Yleensä tiedot ovat yhteystietosi, mukaan lukien nimi, sähköpostiosoite ja postiosoite. Saatamme myös kerätä terveyteesi liittyviä arkaluonteisia henkilötietoja jos aktiivisesti annat niitä. Loppujen lopuksi keräämme myös henkilötietoja käyttäessäsi verkkosivujamme käyttämällä evästeitä ja muilla samantapaisilla tekniikoilla. Tutustu erilliseen Evästekäytäntöömme lisätietoja saadaksesi.

HENKILÖTIETOJESI KÄSITTELYN TARKOITUKSET JA LAILLISET PERUSTEET
Kun luovutat henkilötietojasi meille jollakin yhteydenottolomakkeistamme, annat hyväksyntäsi käyttää henkilötietojasi yhteydenottoon, pyytämäsi palvelun tuottamiseen tai vastata kysymykseesi (GDPR kohta 6(1) ja kohta 9(2)(a)).

Pyytäessäsi verkkokuulotestin tuloksia lähetettäväksi sähköpostilla, luotamme, että hyväksyt tulosten lähettämisen antamaasi sähköpostiosoitteeseen (GDPR kohta 6(1) ja kohta 9(2)(a)). Poistamme testitulokset heti, kun ne on lähetetty antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Widex ei koskaan luovuta verkkokuulotestin tuloksia muille kuin sinulle. Sinulla on aina mahdollisuus tehdä sivuillamme kuulotesti antamatta henkilötietoja.

Voit aina peruuttaa suostumuksesi henkilökohtaisten tietojesi käsittelyyn ottamalla yhteyttä alla olevia yhteystietoja käyttäen, vaikuttamatta siihen mennessä tapahtuneen käsittelyn laillisuuteen. 

Kun pyydät meiltä yhteydenottoa tai antamaan yhteystietosi kuulonhuollon ammattilaiselle, oletamme, että olet pyytänyt meitä ryhtymään toimenpiteisiin, joiden lopputuloksena saattaa olla sopimus kuulonhuollon ammattilaisen kanssa (GDPR kohta 6(1)(b)). Tässä tapauksessa käytämme henkilötietojasi luodaksemme suhteen sinun ja kuulonhuollon ammattilaisen välille, ja luovutamme yhteystietosi valitsemallesi kuulonhuollon ammattilaiselle tai lähellä antamaasi osoitetta sijaitsevalle ammattilaiselle.

Kun ilmaiset kiinnostuksesi aktiivisesti Widex-tuotteita tai palveluita kohtaan (esim. kun pyydät, että kuulonhuollon ammattilainen ottaisi sinuun yhteyttä, tai tilaat uutiskirjeen), voimme käyttää ja säilyttää henkilötietojasi suoramarkkinointitarkoituksiin ja arvioidaksemme markkinointitoimiemme tehokkuutta, joiden katsomme olevan laillisen etumme markkinoinnin kannalta (GDPR kohta 6(1)(f)). 

Keräämme ja tallennamme teknisiä tietoja koskien verkkosivustomme käyttöäsi ylläpitääksemme, suojellaksemme ja parantaaksemme verkkosivujamme, jonka katsomme olevan laillinen etumme (GDPR kohta 6(1)(f)).

KELLE LUOVUTAMME HENKILÖTIETOJASI 
Jaamme henkilötietojasi muille vain tarvittavissa määrin ja sovellettavien lakien ja säädösten puitteissa. Jaamme henkilötietoja asianomaisten yritysten kanssa Widexin sisällä silloin, kun se on tarpeen tässä Tietosuojaselosteessa kuvailtujen tavoitteiden saavuttamiseksi.  

Voimme luovuttaa henkilötietojasi ulkopuolisille palveluntuottajille, jotka toimivat tiukasti säänteleminämme, saadaksemme teknistä tukea, verkkosivustojemme käyttökelpoisuuden arvioittamiseksi tai muihin hallinnollisiin tai teknisiin palveluihin, joita liiketoiminnassamme toteutetaan. Tällaiset ulkoiset palveluntarjoajat eivät käsittele tai julkaise henkilötietojasi omiin tarkoituksiinsa liittyen, ja Widex takaa, että ne varmistavat niiden käyttöön annettujen henkilötietojen turvallisuuden ja luottamuksellisuuden riittävän hyvin.  

Jos olet erikseen pyytänyt kuuloalan ammattilaisen yhteydenottoa, luovutamme yhteystietosi ulkopuoliselle kuuloalan ammattilaiselle lähellä osoittamaasi paikkaa.

Saatamme jakaa ulkopuolisille palveluntarjoajille joitakin tietoja koskien laitettasi tai verkkosivun käyttöä analyyttisissa tarkoituksissa evästeiden tai muiden samankaltaisten tekniikoiden avulla. Jaamme tietoja vain, jos hyväksyt evästeiden käytön. Voit jättäytyä pois milloin tahansa. Lisätietoja saadaksesi tutustu Evästekäytäntöihimme.
 
HENKILÖTIETOJEN SIIRTÄMINEN EUROOPAN TALOUSALUEEN ULKOPUOLELLE 
Saatamme siirtää sinusta keräämiämme henkilötietoja Euroopan talousalueen ulkopuolisille vastaanottajille. Takaamme, että noudatamme sovellettavia lakeja siirtäessämme henkilötietoja Euroopan talousalueen ulkopuolelle ja käytämme Euroopan komission käyttöön ottamia standardoituja sopimuslausekkeita tai muuta pätevien viranomaisten hyväksymää sopimusta.

HENKILÖTIETOJEN SÄILYTYSAIKA
Säilytämme henkilötietosi vain tietojen keräämisen tarkoitusta varten tarvittavan ajan, mukaan lukien lailliset, kirjanpidolliset tai raportointitarpeet. 

Terveystiedot, jotka keräämme tehdessäsi verkossa kuulotestin pyydettyäsi lähettämään tulokset itsellesi sähköpostilla, poistetaan välittömästi sen jälkeen kun sähköposti on lähetetty ilmoittamaasi osoitteeseen. Widex ei koskaan luovuta verkkokuulotestin tuloksia muille kuin sinulle. 

Kun ilmaiset aktiivisesti kiinnostuksesi Widex-tuotteita tai palveluita kohtaan (esim. kun pyydät kuuloalan ammattilaisen yhteydenottoa tai tilaat uutiskirjeen) saatamme säilyttää yhteystietosi suoramarkkinointitarkoituksia varten. Voit milloin tahansa pyytää meitä lopettamaan em. viestinnän tai poistua postituslistoiltamme. Tällaisissa tapauksissa lopetamme markkinointiviestien lähettämisen ja poistamme yhteystietosi välittömästi, ellemme tarvitse niitä sovittuun palveluidemme toimittamiseen. 

Säilytämme kaikki verkkosivuiltamme kerätyt tiedot enintään kolme kuukautta, jotta voimme seurata pyyntöjäsi ja valvoa verkkosivujemme toimintaa. 

REKISTERÖIDYN OIKEUDET

Tietyissä olosuhteissa sinulla on oikeus:

a) Pyytää pääsyä henkilökohtaisiin tietoihisi. Näin voit saada tietoja henkilötietojesi käsittelystä ja kopiot säilyttämistämme henkilötiedoistasi.

b) Pyytää oikaisemaan henkilötietoja, joita säilytämme sinusta, jos tiedot ovat epätäydellisiä tai väärin.

c) Pyytää henkilötietojen poistamista, jos niiden käsittelylle ei ole perustetta. Lisäksi sinulla on oikeus pyytää meitä poistamaan henkilötietosi jos olet vastustanut niiden käsittelyä (katso alla).

d) Vastustaa henkilötietojesi käsittelyä meidän (tai kolmannen osapuolen) ollessamme siihen oikeutettuja, ja olet sitä mieltä, että siinä nimenomaisessa tilanteessa emme ole oikeutettuja käyttämään tietojasi. Näissä tapauksissa me lopetamme henkilötietojesi käsittelyn ellei siihen ole pakottavaa laillista perustetta. Voit vastustaa henkilötietojesi käyttöä suoramarkkinointitarkoituksiin milloin tahansa.

e) Pyytää henkilötietojesi käsittelyn rajoittamista Voit pyytää meitä keskeyttämään henkilötietojesi käsittelyn siksi aikaa, kun selvitämme, onko tietojesi poistamiselle tai korjaamiselle perusteita, tai kun haluat, että säilytämme tietosi, jotka pitäisi poistaa. 

f) Pyytää henkilötietojesi siirtämistä muulle osapuolelle, edellyttäen että tietojen käsittely on automaattista, ja sinulla on oikeus saada kopio tiedoista, joita olet antanut koneellisesti luettavassa muodossa (tunnetaan myös nimellä tiedon siirrettävyys)

Jos haluat käyttää yhtä tai useampaa edellä mainituista oikeuksista, ota meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen sar@widex.com tai lähetä kirje osoitteeseen: Widex AS, Nymøllevej 6, DK - 3450 Lynge Att. GDPM

TIETOSUOJASELOSTEEN MUUTOKSISTA ILMOITTAMINEN
Saatamme aika ajoin päivittää tämän Tietosuojaselostetta. Jos näin on, julkaisemme päivitetyn version tällä sivulla. 

KUINKA OTTAA YHTEYTTÄ WIDEXIIN KYSYMYKSISSÄ
Jos sinulla on kysyttävää Tietosuojaselosteesta, ota yhteyttä Widexin Tietosuojapäällikköön osoitteessa on GDPR@widex.com  
Lisäksi sinulla on oikeus valittaa Widexin johtavalle valvontaviranomaiselle, joka on Datatilsynet Tanskassa tai paikalliselle tietosuojavalvontaviranomaisellesi.
 
Widex A/S
Nymoellevej 6
DK-3540 Lynge
Tanska
 

Ota meihin yhteyttä

Onko sinulla kysyttävää vai haluatko kertoa jotain meille? Voit antaa ottaa yhteyden Widexiin. Ota meihin yhteyttä

Valitse maa

Widex AKUSTIK OY

Uusiporvoontie 623

01120 Västerskog