WIDEX BEYOND™ NYT MYÖS LADATTAVA

12-09-2017
Widex ilmoittaa tuovansa markkinoille BEYOND Z™:n – ladattavan ratkaisun erittäin hyvin menestyneelle BEYOND™-kuulokojeperheelle. Uutuus on kehitetty yhteistyössä ZPowerin kanssa. BEYOND Z™ antaa käyttäjälle mahdollisuuden suoratoistaa paremmin ja pidempään – se on yksinkertaisesti vertaansa vailla. Myös aiemmilla BEYOND-käyttäjillä on mahdollisuus saada ratkaisu käyttöönsä pienellä muutoksella kuulokojeeseensa.
BEYOND™-kuulokojeiden tultua markkinoille marraskuussa 2016, myyntimme on kasvanut maailmanlaajuisesti todella hyvin. BEYOND™-kojeiden erinomainen äänenlaatu ja vaivaton yhteyden luominen älypuhelimiin on osoittautumassa suosituksi ratkaisuksi kuulokojeiden käyttäjille”, sanoi Jørgen Jensen, Widexin pääjohtaja.

BEYOND™-kojeissa on jo nyt striimaavien kuulokojeiden kaikkein alhaisin virrankulutus suoratoiston aikana. Uudella ladattavalla BEYOND Z™-ratkaisulla Widexin striimausaika on pisin kaikista markkinoilla olevista ladattavista kuulokojeista – eikä ainutlaatuisesta WIDEX-äänenlaadusta ole tingitty.

Lisäksi myös nykyiset BEYOND™-käyttäjät saavat BEYOND Z™:n käyttöönsä teettämällä pienen muutoksen kuulokojeisiinsa maksua vastaan.
Viime aikoihin asti ladattavissa kuulokojeissa pystyttiin käyttämään ainoastaan nikkeli-metalli-hydridi-akkuja (NiMH), joiden virta ei tavallisesti riitä koko päiväksi. ZPower on kehittänyt innovatiivisen ladattavan hopea-sinkki-akkuteknologian, joka yhdistettynä Widexin markkinoiden alhaisimpaan virrankulutukseen antaa riittävästi virtaa koko päiväksi yhdellä latauksella.
 
“Juuri nyt markkinoille ovat tulossa ladattavat kuulokojeet. Siksi BEYOND™-kuulokojeiden suosion myötä ladattava vaihtoehto oli luonnollinen seuraava askel”, Jørgen Jensenin, Widexin pääjohtajan mukaan.
Toimitukset alkavat loppuvuodesta valikoiduilla markkinoilla ja kattavat kaikki BEYOND™-mallit.

Tietoja Widex A/S:sta

Me Widexillä uskomme maailmaan, jossa kommunikoinnilla ei ole rajoja; maailmaan, jossa ihmiset ovat vapaasti, vaivattomasti ja luottavaisesti yhteydessä toisiinsa. Kuudenkymmenen vuoden kokemuksella huipputeknologian kehittämisestä luomme kuuloratkaisuja, joita on helppo käyttää, ja jotka ovat saumattomasti integroituneet arkipäivään ja mahdollistavat ihmisten kuulla luonnollisesti. Yhtenä maailman johtavista kuulokojevalmistajista tuotteitamme myydään yli sadassa maassa ja palveluksessamme on 4000 henkilöä ympäri maailman. Lue meistä enemmän osoitteesta www.widex.fi tai www.global.widex.com.

Tietoa ZPower LLC:stä

ZPower, jonka pääkonttori ja valmistustilat ovat Camarillossa, Kaliforniassa, on johtavassa asemassa kehittämässä ladattavia hopea-sinkki-akkuja pienparistosovelluksiin. ZPower-akkujen suorituskyky on paras mahdollinen, ne parantavat asiakkaiden käyttökokemusta ja ovat ympäristöystävällisempiä. ZPower on ISO13485:2016 ja ISO 9001:2008 sertifioitu ja sen tehtaat ja laitteet ovat FDA:n rekisterissä. Lisätietoja on saatavissa osoitteessa http://www.zpowerbattery.com.DOWNLOAD PDF            DOWNLOAD IMAGE

TILAA UUTISKIRJE

Tilaa Widex-uutiskirje saadaksesi vinkkejä, uutisia ja tietoa kuulokojeista ja kuulon alenemasta.

Tilaa tästä:

Valitse maa/alue

Widex AKUSTIK OY

Uusiporvoontie 623

01120 Västerskog