Widex menu 10 Super Power

MENU10-SP on perinteinen super power –kuulokoje. Siinä on loistava äänenlaatu, ja se on räätälöitävissä sopimaan kuuloosi ja elämäntyyliisi. MENU10-SP antaa sinulle vapauden valita. Katso kuinka MENU voi auttaa sinua.MENU10-SP on perinteinen super power –kuulokoje. Siinä on loistava äänenlaatu, ja se on räätälöitävissä sopimaan kuuloosi ja elämäntyyliisi. MENU10-SP antaa sinulle vapauden valita. Katso kuinka MENU voi auttaa sinua.

MENU10 SUPER POWER
MENU10-SP on perinteinen super power – kuulokoje, jossa on yhdistetty MENU-ääni ja uudet edistykselliset toiminnot sopiviksi erittäin vaikeisiin kuulovikoihin; omien tarpeiden ja mieltymysten mukaan. Siinä on tarvittava teho päivittäisistä haasteelisista tilanteista selviämiseksi, ja silti sen äänenlaatu on selkeä ja miellyttävä.

MENU10-SP on mukava ja helppo käyttää. Sen voi nopeasti säätää juuri sinun kuulotarpeitasi vastaavaksi. Olemme lisäksi varmistaneet kiusallisen kierron ja vinkumisen vähenemisen, jotta kuulisit selvästi kaikissa tilanteissa.


TOIMII JATKUVASTI
Tiedämme kuinka paljon tukeudut kuulokojeisiisi, siksi MENU10-SP on suunniteltu toimimaan pitkään. Widex-kuulokojeet tunnetaan korkealaatuisuudestaan ja vakaasta toiminnastaan – MENU10-SP ei ole poikkeus.

Kuuloalan asiantuntija voi auttaa sinua valitsemaan itsellesi sopivimman mallin – saatavilla on erilaisia kuunteluohjelmia ja valittavissa on kolme kanavaa.


NELJÄ ASKELTA PAREMPAAN KUULOON

1. Käy lähimmän kuulonhoitoalan ammattilaisen luona

2. Kerro taustatiedot omasta kuulonalenemastasi

3. Käy kuulontutkimuksessa – se ei kestä pitkään eikä satu

4. Valitse uudet kuulokojeesi

Haluatko lisätietoja kuulokojeistamme?

TILAA UUTISKIRJE

Tilaa Widex-uutiskirje saadaksesi vinkkejä, uutisia ja tietoa kuulokojeista ja kuulon alenemasta.

Tilaa tästä:

Valitse maa/alue

Widex AKUSTIK OY

Uusiporvoontie 623

01120 Västerskog