Lasten kuulokojeet

Lapset voivat nauttia ainutlaatuisesta Widex-äänestä heti alusta alkaen. Tarjoamme ratkaisuja vauvoille, pikkulapsille ja vanhemmille lapsille.

Lapsille yleisesti
Widexin kuulokojeiden avulla lapsesi pääsee poikkeuksellisen äänenlaadun maailmaan myös haastavimmissa kuuntelutilanteissa, kuten luokkahuoneessa, leikkikentällä, autossa tai television edessä.

Edistyneet Widex-toimintomme keskittyvät puheen tekemiseen ymmärrettäväksi ja tarjoavat erilaisia joustavia säätötapoja. Näin ne voi takuulla sovittaa mahdollisimman tarkasti kaikenikäisille lapsille.

Widexin kuulokojeet ovat pieniä ja huomaamattomia ja tuottavat silti uskomattoman hyvää ääntä – ja ne myös näyttävät upeilta.
Erityisesti vauvoille
Widexillä on erityisesti vauvoille suunniteltu kuulokoje. WIDEX BABY™ -kuulokoje antaa vauvoille mahdollisuuden kuulla mahdollisimman runsaasti ääniä ja auttaa stimuloimaan heidän kielellistä ja puheen kehitystään. WIDEX BABY antaa vauvallesi mahdollisuuden olla vuorovaikutuksessa sinun ja ympäröivän maailman kanssa, olipa vauvasi sitten kotona, päivähoidossa tai perheesi kanssa.

WIDEX BABY sopii pikkuruisen kokonsa ansiosta täydellisesti pienille korville. Se on myös suunniteltu käyttämällä kevyitä mutta kovia materiaaleja, joten voi olla varma, että se istuu mukavasti ja tiukasti aamusta iltaan.
 
Olemme myös keskittyneet tekemään WIDEX BABYn sovittamisesta mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Haluatko lisätietoja kuulokojeistamme?

TILAA UUTISKIRJE

Tilaa Widex-uutiskirje saadaksesi vinkkejä, uutisia ja tietoa kuulokojeista ja kuulon alenemasta.

Tilaa tästä:

Valitse maa/alue

Widex AKUSTIK OY

Uusiporvoontie 623

01120 Västerskog