KORVAKÄYTÄVÄÄN ASETETTAVAT KUULOKOJEET

Täydellisen istuvuuden löytäminen on helppoa CAMISHAn, Widexin edistyneen lasertekniikan avulla.

Näitä kuulokojeita pidetään korvakäytävässä, joten on tärkeää, että ne ovat oikean muotoisia ja kokoisia, jolloin ne ovat mukavia ja äänenlaatu on paras mahdollinen. Tutustu korvakäytäväkojeisiimme.

KORVAKÄYTÄVÄKOJEET (ITE)

ITE- eli korvakäytäväkojeet sopivat kaikentyyppisistä kuulonalenemista kärsiville. Ne ovat yleensä pieniä, suunnilleen korvalehden kokoisia, ja istuvat korvakäytävän ulompaan osaan. Korvakäytäväkoje voi olla suhteellisen huomaamaton sen mukaan, minkä muotoinen ja kokoinen korvakäytävä on.

Kun sinulle sovitetaan korvakäytäväkojetta, sen ulkokuori on valmistettu juuri sinun korvasi muodon mukaan. Kaikki tärkeä elektroniikka on kuoren sisällä, mistä syystä korvakäytäväkoje sopii erinomaisesti aktiivisille, paljon liikkuville henkilöille, joiden kuulokojeen on pysyttävä hyvin paikallaan korvassa. Paristot vaihdetaan suoraan kojeessa olevan paristokotelon kannen kautta. Paristot voi myös irrottaa helposti kojeesta pienen magneettisauvan avulla.

TÄYSIN KORVAKÄYTÄVÄSSÄ OLEVAT KOJEET (CIC)

Täysin korvakäytävässä oleva kuulokoje (Completely-in-canal- eli CIC-koje) on loistava vaihtoehto heille, joiden kuulonalenema on lievä – kohtalaisen vakava ja jotka haluavat erittäin huomaamattoman kuulokojeratkaisun. 

CIC-kojeen voi sovittaa syvälle korvakäytävään lähes näkymättömiin sen mukaan, minkä muotoinen ja kokoinen korvasi on. Kaikki Widexin CIC-kuulokojeratkaisut ovat täysin automaattisia: kuulet äänet selkeinä ja luonnollisina joutumatta säätämään kojettasi itse. CIC-kuulokojeet poistetaan korvasta pienen jatkosiiman avulla.

NÄKYMÄTTÖMÄT KORVAKÄYTÄVÄKOJEET (IIC)

Näkymättömät korvakäytäväkojeet (Invisible-In-Canal- eli IIC-kojeet) ovat markkinoiden pienimpiä kuulokojeita. IIC-kuulokojeet hyödyntävät korvan luonnollista muotoa äänen paikallistamisessa. Yksilöllinen, juuri sinun korvakäytäväsi mukaan valmistettu kuori laitetaan syvälle korvakäytävään, josta se ei näy käytännössä ollenkaan.

IIC-kojeet istuvat korvaasi niin mukavasti, että unohdat helposti niiden edes olevan korvissasi. Ne ovat myös täysin automaattisia, mikä tekee kuuntelukokemuksesta vieläkin luonnollisemman.

KUULOTESTI VERKOSSA

Verkossa tehtävä kuulotestimme on erittäin helppo tehdä. Sinun tarvitsee vain vastata viiteen yksinkertaiseen kysymykseen ja kuunnella muutama ääninäyte. Saat tuloksen heti.

TILAA UUTISKIRJE

Tilaa Widex-uutiskirje saadaksesi vinkkejä, uutisia ja tietoa kuulokojeista ja kuulon alenemasta.

Tilaa tästä:

Valitse maa/alue

Widex AKUSTIK OY

Uusiporvoontie 623

01120 Västerskog