KORVAN TAAKSE ASETETTAVAT KUULOKOJEET

Korvan taakse asetettava kuulokoje on täydellinen valinta, jos haluat kojeen, joka on sekä erittäin tehokas että tyylikäs.

Kaikki elektroniset osat on pakattu kuorikkoon tai korvan takana olevaan kojeeseen ja valittavissa on useita kokoja, muotoja ja värejä.

KORVANTAUSKOJEET (BTE)

Korvantauskoje (BTE) on loistava ratkaisu käyttäjille, joilla on vakavampi kuulonalenema tai pienempi korvakäytävä.

Kaikki kuulokojeen elektroniikkaosat ovat korvan takana olevassa kotelo-osassa. Ääni ohjataan korvaan yksilöllisesti valmistetun korvakappaleen ja letkun kautta. Äänenvoimakkuuden säätö ja ohjelmien valinta onnistuu helposti useimmissa BTE-kojeissa.

KUULOKE KORVAKÄYTÄVÄSSÄ -KOJEET (RIC)

Kuuloke korvakäytävässä -kojeet (Receiver-in-canal- eli RIC-kojeet) ovat muodoltaan ja tyyliltään samantyyppisiä kuin korvantauskojeet. Ne ovat kuitenkin korvantauskojeita pienempiä, sillä kuuloke (kaiutin) on korvatipissä kotelon sijaan. Ne sopivat parhaiten henkilöille, joiden kuulonalenema on lievä–vakava.

RIC-kuulokojeissa ääni lähetetään suoraan korvan takana olevasta kotelosta ohuen johdon kautta kuulokkeeseen, joka on korvakäytävässä. Niiden etuja ovat erinomainen äänenlaatu, huomaamattomuus ja täysin automaattiset toiminnot.

KUULOKE KORVASSA -KOJEET (RITE)

Kuuloke korvassa -kojeet (Receiver-in-the-ear- eli RITE-kojeet) lähettävät äänen kuulokkeeseen. Tämä kuuloke on heti korvan ulkopuolella korvakuorikossa eli korvakäytävän vieressä olevassa korvakuopassa.

RITE-kojeiden sopivuus juuri sinulle määräytyy korvasi muodon ja kuulonalenemasi vakavuuden mukaan. Jos haluat korvantauskojetta pienemmän kotelon, RITE-kuulokoje voi olla juuri paras ratkaisu sinulle.

NELJÄ ASKELTA PAREMPAAN KUULOON

1. Käy lähimmän kuulonhoitoalan ammattilaisen luona

2. Kerro taustatiedot omasta kuulonalenemastasi

3. Käy kuulontutkimuksessa – se ei kestä pitkään eikä satu

4. Valitse uudet kuulokojeesi

TILAA UUTISKIRJE

Tilaa Widex-uutiskirje saadaksesi vinkkejä, uutisia ja tietoa kuulokojeista ja kuulon alenemasta.

Tilaa tästä:

Valitse maa/alue

Widex AKUSTIK OY

Uusiporvoontie 623

01120 Västerskog