HINNAT

Miten paljon kuulokojeet maksavat?
Mikä on kuulokojeiden hinta? Tämä on kysymys, joka kysytään meiltä usein, ja vastaus on liian yksinkertainen.

Kuulokojeiden hinta määräytyy useiden tekijöiden mukaan. Näitä tekijöitä ovat esim. seuraavat: kuulonalenema, kuulokojeesi malli, tekniset toiminnot, sairausvakuutuksesi, sijaintisi sekä valitsemasi kuulokojeen tyyppi.  Ainoa henkilö, joka osaa kertoa sinulle kuulokojeidesi tarkan hinnan, on paikallinen kuulonhoitoalan ammattilainen.

Voimme kuitenkin kertoa paljon kuulokojeiden todellisesta hinnasta ja arvosta. Tämä johtuu siitä, että kojeen hinta ei ole alhainen. Kuulokojeet ovat kuitenkin vain kuuntelun apuvälineitä. Kuulokojeet ovat uskomattoman kehittyneitä, huipputeknisiä tietokoneita.

Kuulokojeiden hintaa ei mitata vain ulkopuolelta näkyvän muovikuoren mukaan. Useimpien kuulokojeiden sisällä on viisi pääosaa:
  • mikrofoni
  • vahvistin (tai signaaliprosessori)
  • mikrosiru
  • kuuloke (tunnetaan myös kaiuttimena)
  • paristo.
Kun yhdistät nämä kaikki, sinulla on laite, joka saa jopa kaikkein pahimmista kuulovammoista kärsivät ihmiset kuulemaan puheen paremmin kuin koskaan ennen. On vaikeaa asettaa hintalappua kuulemiselle.  Kuulokojeet eivät ole myöskään vain yksinkertaisia vahvistimia, joten kuulokojeen hintaa ei voi määrittää pelkästään tarkastelemalla sitä.

**Henkilökohtaisen palvelun hinta**

Modernit teknologiset osat aiheuttavat oman osansa kuulokojeen hinnasta, mutta kuuloratkaisusi kokonaisarvo ei koostu vain niistä. Kuulokojeiden hintaan sisältyy myös korkeatasoinen palvelu.

Me Widexillä sijoitamme suuria summia varmistaaksemme, että kuulonhoitoalan ammattilaisillamme on osaaminen ja koulutus kuulokojeidesi sovittamista varten. Ammattilaiset käyttävät erikoislaitteita, joilla voi mitata kuulonaleneman tyypin, vakavuusasteen ja esiintymismuodon. He voivat myös tutkia korvasi ja ohjata sinut lääkärille, jos sinulla on fyysisiä ongelmia korvassa. Tämäntasoinen palvelu tuo oman lisänsä kuulokojeiden hintaan, mutta se on tarpeen, jotta kuulokojeiden voidaan varmistaa toimivan mahdollisimman hyvin juuri sinulle.

Jos sinulla on kuulonalenema, kuulonhoitoalan ammattilainen kertoo, minkä tyyppiset kuulokojeet sopivat sinulle. Lopuksi hän ohjelmoi kojeet erityistarpeidesi mukaisesti.  

**Mistä kuulokojeita voi ostaa**

On vaikeaa asettaa hintaa paremmalle kuulokyvylle, ja kuulokojeidesi hinta määräytyy useiden tekijöiden mukaan. On tärkeää käydä kuulonhoitoalan ammattilaisen luona sinulle parhaiten sopivien kuulokojeiden selvittämiseksi. Jos haluat etsiä lähelläsi olevan kuulonhoitoalan ammattilaisen, käy Hae lähin jälleenmyyjä -ratkaisussamme.


NELJÄ ASKELTA PAREMPAAN KUULOON

1. Käy lähimmän kuulonhoitoalan ammattilaisen luona

2. Kerro taustatiedot omasta kuulonalenemastasi

3. Käy kuulontutkimuksessa – se ei kestä pitkään eikä satu

4. Valitse uudet kuulokojeesi

TILAA UUTISKIRJE

Tilaa Widex-uutiskirje saadaksesi vinkkejä, uutisia ja tietoa kuulokojeista ja kuulon alenemasta.

Tilaa tästä:

Valitse maa/alue

Widex AKUSTIK OY

Uusiporvoontie 623

01120 Västerskog