KUULE se MOLEMMILTA PUOLILTA

WIDEX CROS on suunniteltu ihmisille, joiden toisessa korvassa on kuulonalenema eli jotka kärsivät toispuoleisesta kuuroudesta.

KENELLE WIDEX CROS SOPII?

WIDEX CROS on tarkoitettu henkilöille, joiden toisen korvan kuulo on normaali, mutta toinen on kuuroutunut. WIDEX CROSia voidaan käyttää myös silloin, jos toinen korva on kuuro ja toisen kuulo on heikentynyt; tällöin kyseessä on ns. BiCROS-ratkaisu.
Kun toinen korvasi on kuuro ja toisen kuulo on normaali.
Kun toinen korvasi on kuuro ja toisessa on kuulonalenema.

LOISTAVAT ÄÄNET ILMAN ÄÄNTEN KIERTOA

Erinomainen äänenlaatu ilman äänten kiertoa tai vääristymistä, mikä tekee Widex CROS -kojeesta erityisen hyvän puheen kuunteluun. CROS lähettää langattomasti äänet kuurosta korvasta parempaan korvaan vähentäen siten akustista varjoa ja samalla haittavaikutuksia. Se myös näyttää hyvältä.

PARANETTUA KUUNTELUA

WIDEX CROS helpottaa keskusteluiden kuuntelemista ja niihin osallistumista. Nauti seuraten keskusteluista ja osallistu keskusteluun huolimatta siitä, kumman korvan puolella keskustelua käydään. 
Helppokäyttöinen kuuloratkaisu
WIDEX CROSia käytetään kuurossa korvassa kuten tavallista korvantauskojetta. Se poimii ympäröivät äänet ja lähettää ne toisessa korvassa olevaan kuulokojeeseen.

Kuule kaikki äänet
Jos toinen korva ei kuule, aivoilla on vaikeuksia saada selville mistä äänet tarkalleen ottaen kuuluvat, eli äänten paikallistaminen saattaa olla vaikeaa. Kuvittele ylittäväsi katua epävarmana siitä, mistä suunnasta liikenteen äänet kuuluvat.

Koska WIDEX CROS noukkii kuuron korvan puoleiset äänet, se auttaa kuulemaan kaikki ympäröivät äänet. Tämä tarkoittaa, että kuuron korvan puoleiset äänet voi kuulla päätään kääntämättä.

Suunniteltu juuri sinun tarpeisiisi
Kuuloalan asiantuntija ottaa huomioon kuulonaleneman asteen ja auttaa löytämään kojeen, joka sopii juuri sinulle parhaiten. Kun yhdistetään WIDEX CROS ja kuuloalan ehdottomasti uusimmat saavutukset, saadaan ylivoimaisesti paras äänenlaatu. Lisäksi Widexin langattoman teknologian ansiosta minkäänlaista kaikua tai säröä ei kuulu WIDEX CROSin ollessa aktiivinen.
 
Huomattavan pitkä pariston kesto
Uudenaikaisen paristoa säästävän teknologian ansiosta kuulokojeemme kuluttavat kolme kertaa vähemmän virtaa kuin muut langattomat CROS-ratkaisut.

TILAA UUTISKIRJE

Tilaa Widex-uutiskirje saadaksesi vinkkejä, uutisia ja tietoa kuulokojeista ja kuulon alenemasta.

Tilaa tästä:

Valitse maa/alue

Widex AKUSTIK OY

Uusiporvoontie 623

01120 Västerskog