UPEA TV-ÄÄNI KUULOLAITTEILLESI


WIDEX TV PLAY™ -laitteen avulla voit nauttia loistavasta TV-äänestä kuulolaitteissasi. TV PLAY on helppo asentaa, se mahdollistaa suoran stereotoiston korviisi - ja siinä yhdistyvät huomaamaton muotoilu sekä huippuluokan äänenlaatu. Kuuntele ja pysy yhteydessä.

Etsi kuulonhuollon ammattilainen

WIDEX MOMENT JA TV PLAY™ KUULOSTAVAT MAHTAVALTA YHDESSÄ 

WIDEX MOMENT™ yhdistyy nyt saumattomasti TV PLAY™:n kanssa. Tämä tarkoittaa, että voit suoratoistaa television äänen uskomattoman luonnollisena suoraan kuulokojeisiin - tehden samalla televisioista, elokuvista ja peleistä todella mukaansatempaavia ja nautinnollisempia.

TÄRKEÄT TV-HETKET ANSAITSEVAT
PARHAAN ÄÄNEN

Halusitpa katsella viimeisimmät TV-uutiset tai vain rentoutua elokuvan parissa, TV PLAY auttaa sinua kuulemaan television äänen paremmin.

TV PLAY -laitteen avulla voit nauttia täysin siitä, mitä haluat nähdä ja kuulla kuulolaitteilla. Patentoidun dual-antenni -tekniikan ansiosta TV PLAY mahdollistaa parhaan mahdollisen suoratoiston vakauden, etkä jää paitsi tärkeistä TV-hetkistä.

Ota yhteyttä paikalliseen kuuloalan asiantuntijaa ja kokeile TVPlay:ta

KUUNTELE OMALLA TAVALLASI

Haluaisitko ohjata ääntä älypuhelimen kautta? Vai tarvitsetko vain kaukosäätimen?

TV PLAYn avulla voit vaihdella kuulokojeesi ohjelmia ja äänenvoimakkuutta RC-DEX-ohjauksella tai älypuhelimen sovelluksella. Älypuhelinsovelluksella voit myös tasapainottaa television äänenvoimakkuutta ympäristön ääniin tai keskusteluun nähden. On kiinni sinusta, mitä haluat kuulla.
 

TV PLAY -laite on Red Dot-palkinnon voittaja tyylikkään ja hillityn muotoilunsa ansiosta.

PALKITTU MUOTOILU
JA HELPPO KÄYTTÖÖNOTTO

Oletko kyllästynyt siihen, että taas uusi TV-laite häiritsee olohuoneesi estetiikkaa? TV PLAY -laitteen palkittu muotoilu on tyylikäs. Minimalistisen ja tyylikkään muotoilun ansiosta TV PLAY sopii luonnostaan nykyaikaiseen kotiin ja -elämäntyyliin.

Voit sijoittaa sen esille tai huomaamattomasti television taakse. Sen muotoa mutkattomampaa on ainoastaan sen käyttöönotto: 1-2-3 – valmis.

HALLITSE KUULEMAASI
ÄLYPUHELIMELLASI

EVOKE-sovelluksen avulla voit säätää television ja kuulolaitteiden äänenvoimakkuutta itsenäisesti.

Voit valita oikean TV-äänen ja ympäristön äänien sekä keskustelujen välisen suhteen. Näin voit jatkaa vuorovaikutusta ympärilläsi olevien ihmisten kanssa, etkä koskaan hukkaa tärkeitä hetkiä.

TILAA UUTISKIRJE

Tilaa Widex-uutiskirje saadaksesi vinkkejä, uutisia ja tietoa kuulokojeista ja kuulon alenemasta.

Tilaa tästä:

Valitse maa/alue

Widex AKUSTIK OY

Uusiporvoontie 623

01120 Västerskog