UPEA TV-ÄÄNI KUULOLAITTEILLESI


WIDEX TV PLAY™ -laitteen avulla voit nauttia loistavasta TV-äänestä kuulolaitteissasi. TV PLAY on helppo asentaa, se mahdollistaa suoran stereotoiston korviisi - ja siinä yhdistyvät huomaamaton muotoilu sekä huippuluokan äänenlaatu. Kuuntele ja pysy yhteydessä.

Etsi kuulonhuollon ammattilainen

TÄRKEÄT TV-HETKET ANSAITSEVAT
PARHAAN ÄÄNEN

Halusitpa katsella viimeisimmät TV-uutiset tai vain rentoutua elokuvan parissa, TV PLAY auttaa sinua kuulemaan television äänen paremmin.

TV PLAY -laitteen avulla voit nauttia täysin siitä, mitä haluat nähdä ja kuulla kuulolaitteilla. Patentoidun dual-antenni -tekniikan ansiosta TV PLAY mahdollistaa parhaan mahdollisen suoratoiston vakauden, etkä jää paitsi tärkeistä TV-hetkistä.

Ota yhteyttä paikalliseen kuuloalan asiantuntijaa ja kokeile TVPlay:ta

KUUNTELE OMALLA TAVALLASI

Haluaisitko ohjata ääntä älypuhelimen kautta? Vai tarvitsetko vain kaukosäätimen?

TV PLAYn avulla voit vaihdella kuulokojeesi ohjelmia ja äänenvoimakkuutta RC-DEX-ohjauksella tai älypuhelimen sovelluksella. Älypuhelinsovelluksella voit myös tasapainottaa television äänenvoimakkuutta ympäristön ääniin tai keskusteluun nähden. On kiinni sinusta, mitä haluat kuulla.
 

TV PLAY -laite on Red Dot-palkinnon voittaja tyylikkään ja hillityn muotoilunsa ansiosta.

PALKITTU MUOTOILU
JA HELPPO KÄYTTÖÖNOTTO

Oletko kyllästynyt siihen, että taas uusi TV-laite häiritsee olohuoneesi estetiikkaa? TV PLAY -laitteen palkittu muotoilu on tyylikäs. Minimalistisen ja tyylikkään muotoilun ansiosta TV PLAY sopii luonnostaan nykyaikaiseen kotiin ja -elämäntyyliin.

Voit sijoittaa sen esille tai huomaamattomasti television taakse. Sen muotoa mutkattomampaa on ainoastaan sen käyttöönotto: 1-2-3 – valmis.

HALLITSE KUULEMAASI
ÄLYPUHELIMELLASI

EVOKE-sovelluksen avulla voit säätää television ja kuulolaitteiden äänenvoimakkuutta itsenäisesti.

Voit valita oikean TV-äänen ja ympäristön äänien sekä keskustelujen välisen suhteen. Näin voit jatkaa vuorovaikutusta ympärilläsi olevien ihmisten kanssa, etkä koskaan hukkaa tärkeitä hetkiä.

Ota meihin yhteyttä

Onko sinulla kysyttävää vai haluatko kertoa jotain meille? Voit antaa ottaa yhteyden Widexiin. Ota meihin yhteyttä

Valitse maa/alue

Widex AKUSTIK OY

Uusiporvoontie 623

01120 Västerskog