WIDEX MOMENT™ -SOVELLUS

TÄMÄN SOVELLUKSEN AVULLA ON HELPPO KUULLA NIIN KUIN HALUAT
WIDEX MOMENT™ :n avulla voit hallita kuulokojettasi täysin iPhonen tai Android-puhelimen sovellusta käyttämällä. Kuulemisen hienosäätö ei ole koskaan ennen ollut näin helppoa, joten saat juuri haluamasi äänen – sinulle tärkeillä hetkillä.

Älykäs kehitys ja testaus tekevät käyttökokemuksesta helpon ja intuitiivisen. Tumman tilan ulkonäkö takaa hienovaraisen käytön.

KUULOKOJEEN YHTEENSOPIVUUS

WIDEX MOMENT™-sovellus toimii seuraavien WIDEX MOMENT™ -mallien kanssa:
  • mRIC (MRR2D)
  • RIC 312 (MRB2D)
Kaikki muut mallit käyttävät TONELINK-sovellusta, jonka avulla voit yksinkertaisesti ja hienovaraisesti säätää keskeisiä toimintoja, kuten äänenvoimakkuutta ja ohjelmia. TONELINK-toiminnossa ei ole SoundSense Learnia, joka opastaa sinua yksilölliseen kuulemiseen.

SE OPPII MITÄ HALUAT

Käytä kätevää SoundSense Learn -ominaisuutta etunäytössä, jotta reaaliaikainen koneoppiminen opastaa sinua kohti parempaa ja yksilöllisempää kuulokokemusta. Vertaa vain eri ääniprofiileja ja valitse A tai B voidaksesi hallita ääniparametreja intuitiivisesti.

Määrität senhetkisen kuulemisesi vain muutamalla napautuksella. 

LUO OMAT
HENKILÖKOHTAISET OHJELMAT

Haluatko asiat omalla tavallasi? (Kukapa ei!) Olitpa tekniikkavelho tai teknisesti avuton, on helppo tehdä omia yksilöllisiä ohjelmia. Luo ja nimeä uudet ohjelmat - anna niille jopa yksilöllinen kuva.

Anna SoundSense Learnin olla oppaasi. Ja tehdä erityinen ohjelma toimistoa, suosikkikahvilaasi tai muuta sijaintia varten.

PIDÄ MATALA PROFIILI:
TUMMA TILA

Kukaan ei halua kiinnittää huomiota itseensä säätäessään kuulokojeita. Etenkään ei teatterissa tai konsertissa, kun valot ovat himmeät ja puhelinsovellus kirkastuu yhtäkkiä.

WIDEX MOMENT™ -sovellus on jatkuvan tumman tilan ansiosta sekä helposti luettavissa päivänvalossa että huomaamaton pimeässä.

TILAA UUTISKIRJE

Tilaa Widex-uutiskirje saadaksesi vinkkejä, uutisia ja tietoa kuulokojeista ja kuulon alenemasta.

Tilaa tästä:

Valitse maa/alue

Widex AKUSTIK OY

Uusiporvoontie 623

01120 Västerskog