KUULOKOJEEN LIITÄNNÄT

KUULOKOJEIDEN YHDISTETTÄVYYS ON ENSISIJAISEN TÄRKEÄÄ
Kuulokojeteknologia on edennyt pitkälle ja kuulokojeiden yhdistettävyys on nyt tärkeämpää kuin koskaan ennen.

Kuulokojeidemme yhdistettävyys on yleisesti tärkeää, sillä kuulokojeiden halutaan toimivan saumattomasti ja virheettä kaiken elämässä tarvittavan teknologian kanssa.

Siksi jatkamme kuulokojeiden ja kuuntelun apulaitteiden kehitystyötä, jotta ne täyttävät yhdistämisteknologian toiveet.
USEIN KYSYTTYJÄ KYSYMYKSIÄ
Seuraavassa vastauksia muutamiin kysymyksiin, joita sinulla saattaa olla yhteensopivuudesta ja Widex-kuulokojeistasi.

Mitä kuulokojeen yhdistettävyydellä tarkoitetaan?

Puhuttaessa kuulokojeiden yhdistettävyydestä puhumme pääasiallisesti kuulokojeista, jotka voidaan yhdistää muihin elektronisiin laitteisiin. Nämä ovat laitteita, joita käytät päivittäin, kuten älypuhelimesi tai televisiosi.

Widex tarjoaa laajan valikoiman yhdistämisratkaisuja.

Esimerkiksi 2,4 GHZ:n “iPhonelle valmistetuilla” -kuulokojeilla voit nauttia suoratoistosta kuulokojeeseesi. Puhelimen sovelluksella voit lisäksi hallita kuulokojetta täysin.

DEX-kuuntelemisen apulaitteet mahdollistavat lisäksi muiden teknologioiden yhdistymisen saumattomasti jokapäiväiseen elämääsi.

Ovatko Widex-kuulokojeet yhteensopivia mobiililaitteiden, kuten matkapuhelinten ja tablettien kanssa?

2,4 GHz:n kuulokojesovelluksella, kuten EVOKE-sovelluksella, voit muokata kuuntelukokemuksesi yksilölliseksi, vaihtaa ohjelmia, säätää äänenvoimakkuutta ja luoda omia henkilökohtaisia ohjelmiasi. Me Widexillä jatkamme yhdistettävyyden parantamista. Siirry yhteensopivuus-sivullesi nähdäksesi uudet laitteet, joita tuemme.

Jos sinulla ei ole 2,4 GHz:n ratkaisua, kuuntelun apulaitteet voivat auttaa kuulokojeitasi kommunikoimaan muiden audiolaitteiden kanssa, jotka sopivat kaikille kuulokojemalleille, joilla on langaton yhteysmahdollisuus. Meillä on useita apuvälineitä, jotka yhdistyvät matkapuhelimeesi, ja pyrimme tekemään kaikki kuulokojeet yhteensopiviksi useimpien älypuhelinten ja muiden mobiililaitteiden kanssa.

Esimerkiksi COM-DEX on handsfree-laite äänen suoratoistoon mistä tahansa matkapuhelimesta kuulokojeisiisi. COM-DEXin voit yhdistää sovelluksella niin, että voit hallita äänenvoimakkuutta, äänen suuntaa ja ohjelma-asetuksia.

CALL-DEX on äärimmäisen kompakti laite keskustelujen suoratoistoon matkapuhelimesta kuulokojeisiisi. Sinun tarvitsee vain yhdistää CALL-DEX puhelimesi jakkiliittimeen.

UNI-DEX on kuuntelun “plug and play” -laite, jossa on sisäänrakennettu mikrofoni.

Ovatko Widex-kuulokojeet yhteensopivia iPhonen kanssa?

Kyllä. Meillä on “iPhonelle valmistettuja” kuulokojeita – kuten BEYOND ja EVOKE – jotka ovat, kuten arvasitkin, erityisesti tehty yhdistettäviksi iPhonen kanssa.

Nämä edistykselliset kuulokojeet pystyvät käsittelemään tasaista suoratoistoa molempiin kuulokojeisiin samalla kun ne tuottavat huippulaadukasta ääntä mistä tahansa Apple-laitteesta. 

Voit yhdistää suoratoiston EVOKE-sovellukseen, jossa voit säätää eri asioita kuten ohjelman asetukset ja äänenvoimakkuus.

Voinko suoratoistaa ääntä älytelevisiooni?

Kyllä, kuulokojeesi mallista riippuen.

TV PLAYn avulla voit toistaa suoraan kuulokojeisiisi ja saat erinomaista äänenlaatua hillityssä paketissa. TV PLAY on yhteensopiva 2,4 GHz:n Widex-kuulokojeiden kanssa. 

TV-DEXin avulla voit nauttia häiriöttömästä, langattomasta TV-äänestä kuulokojeissasi, jotta voit kokea äänen juuri niin kuin se on tarkoitettu, jopa ei-2,4 GHz:n malleilla.

Voinko suoratoistaa ääntä tietokoneelta kuulokojeisiin?

Kyllä, UNI-DEXillä voit toistaa ääntä tietokoneesta minijakkipistokkeen kautta, jotta voit osallistua Skype-tapaamisiin tai nauttia musiikista. Liitä vain jakkiliitin tietokoneeseen ja olet valmis. 


TILAA UUTISKIRJE

Tilaa Widex-uutiskirje saadaksesi vinkkejä, uutisia ja tietoa kuulokojeista ja kuulon alenemasta.

Tilaa tästä:

Valitse maa/alue

Widex AKUSTIK OY

Uusiporvoontie 623

01120 Västerskog