KUULOKOJEEN LIITÄNNÄT

Miten voit liittää Widex-kuulokojeesi älypuhelimeesi?
Liitettävyys on ensiarvoisen tärkeää
Kuulokojetekniikka on kehittynyt huimasti muutaman viime vuoden aikana. Nyt meillä on kuulonalenemasta kärsiville erikoispuhelimet, jotka voi liittää suoraan kuulokojeisiin. Kuulovammaisten matkapuhelimet ovat myös muuttuneet älykkäämmiksi, ja uuden tekniikan avulla voit kuunnella musiikkia tai keskustella puhelimessa ottamatta sitä edes pois taskustasi.

Me Widexillä uskomme, että kuulokojeesi pitäisi toimia kaiken arkielämässä tarvitsemasi tekniikan kanssa. Siksi liitettävyys on meille ensiarvoisen tärkeää. Työskentelemme koko ajan kovasti pystyäksemme kehittämään kuulokojeita ja kuunteluapuvälineitä, jotka täyttävät tulevaisuuden tekniikan vaatimukset.

Seuraavassa on vastauksia muutamaan kysymykseen, joita sinulla voi olla yhteensopivuuteen ja Widex-kuulokojeisiisi liittyen.
Kyllä. Widex-kuulokojeet voi yhdistää useimpiin puhelimiin, tablettitietokoneisiin ja matkapuhelimiin kuunteluapuvälineiden kautta. Kuunteluapuvälineiden avulla kuulokojeet pystyvät kommunikoimaan muiden elektroniikkalaitteiden kanssa, esimerkkeinä matkapuhelin, TV, lankapuhelin tai radio.

Ovatko Widex-kuulokojeet yhteensopivia useimpien matkapuhelinten kanssa?
Kyllä. Uusimmat Widex-kuulokojeet voidaan yhdistää useimpiin matkapuhelimiin UNI-DEXin välityksellä, joka on kaulassa kannettava kuunteluapuväline. UNI-DEX’ sisäisen mikrofonin ansiosta kädet vapautuvat puhumisen ajaksi (hands-free) ja voit kuunnella musiikkia puhelimesta tai tabletista. UNI-DEX toimii lähes kaikkien puhelinten kanssa.

Ovatko Widex-kuulokojeet yhteensopvia iPhonen kanssa?
Kyllä. Widex-kuulokojeet voi yhdistää iPhoneen UNI-DEXillä tai erittäin huomaamattomalla CALL-DEXillä, jonka voi liittää lähes kaikkiin matkapuhelimiin mini-jakkiliittimellä. UNI-DEXiä käyttämällä voi puhua ja kuunnella musiikkia kädet vapaina (hands-free) iPhonesta ja useimmista muista matkapuhelimista. Widex-kuulokojeita ei ole kuitenkaan tehty iPhone-kuulokojeille.

Onko olemassa Widex-kuulokojeita, jotka toimivat Bluetoothilla?
Monet yritykset tarjoavat Bluetoothia kuulokojeille. Meillä on jotakin parempaa. Widex-kuulokojeet käyttävät langatonta Widexlink-teknologiaa, joka suoratoistaa paremmin kuin Bluetooth. Toisin kuin Bluetooth, joka on tavallisin langattoman teknologian muoto, WidexLink on suunniteltu nimenomaan kuulokojeiden vaatimuksiin sopivaksi. Se kuluttaa vähemmän virtaa, on äärimmäisen nopea ja varmistaa, ettei suoratoistossa ole viiveitä tai katkoksia.

KUULOTESTI VERKOSSA

Verkossa tehtävä kuulotestimme on erittäin helppo tehdä. Sinun tarvitsee vain vastata viiteen yksinkertaiseen kysymykseen ja kuunnella muutama ääninäyte. Saat tuloksen heti.

Ota meihin yhteyttä

Onko sinulla kysyttävää vai haluatko kertoa jotain meille? Voit antaa ottaa yhteyden Widexiin. Ota meihin yhteyttä

Valitse maa

Widex AKUSTIK OY

Uusiporvoontie 623

01120 Västerskog