DEX-kuunteluapuvälineet

Widexin DEX™-kuunteluapuvälineiden avulla voit viestiä helposti puhelimen, TV:n ja muiden laitteiden kanssa.

ÄÄNIRIKAS MAAILMA

Widexin valmistamat DEX™-laitteet ovat kuunteluapuvälineitä, jotka avaavat käyttäjilleen aivan uuden äänimaailman. Niiden avulla voit kuulokojeen käyttäjänä viestiä helpommin äänentoistolaitteiden, kaukosäätimien, television ja matka- tai lankapuhelimen kanssa.
COM-DEX-ratkaisu suoratoistaa äänet älypuhelimestasi kuulokojeisiisi ja antaa sinun kuulla keskustelukumppanisi meluisissa ympäristöissä.
CALL-DEX on erittäin pienikokoinen laite, jolla keskustelut voi toistaa suoraan matkapuhelimesta kuulokojeisiin.
UNI-DEX-laitetta on todella helppo käyttää. Riittää, että kytket pienoisjakkikaapelin matkapuhelimeen tai äänentoistolaitteeseen, ripustat UNI-DEX-laitteen kaulaasi ja alat nauttia äänistä.
TV-DEXin avulla voit nauttia TV:n äänten vääristymättömästä langattomasta lähetyksestä suoraan kuulokojeisiin.
RC-DEX on suunniteltu kuulokojeiden langattomaksi, helppokäyttöiseksi peruskaukosäätimeksi.
T-DEXin avulla voit muodostaa helposti yhteyden matkapuhelimeesi. Tarkoitettu käytettäväksi kaikkien induktiokelalla varustettujen Widexin kuulokojeiden kanssa.
PHONE-DEX on johdoton puhelin, joka lähettää ääntä suoraan kuulokojeisiisi. PHONE-DEXiä on helppo pitää kädessä, ja sitä voi käyttää myös tavallisen puhelimen tapaan.
FM+DEX muuntaa FM-vastaanottimen, induktiokelan tai linjatulon signaalit ja lähettää ne Widexin langattomiin kuulokojeisiin.

TILAA UUTISKIRJE

Tilaa Widex-uutiskirje saadaksesi vinkkejä, uutisia ja tietoa kuulokojeista ja kuulon alenemasta.

Tilaa tästä:

Valitse maa/alue

Widex AKUSTIK OY

Uusiporvoontie 623

01120 Västerskog