DEX-kuunteluapuvälineet

Widexin DEX™-kuunteluapuvälineiden avulla voit viestiä helposti puhelimen, TV:n ja muiden laitteiden kanssa.

ÄÄNIRIKAS MAAILMA

Widexin valmistamat DEX™-laitteet ovat kuunteluapuvälineitä, jotka avaavat käyttäjilleen aivan uuden äänimaailman. Niiden avulla voit kuulokojeen käyttäjänä viestiä helpommin äänentoistolaitteiden, kaukosäätimien, television ja matka- tai lankapuhelimen kanssa.
COM-DEX-ratkaisu suoratoistaa äänet älypuhelimestasi kuulokojeisiisi ja antaa sinun kuulla keskustelukumppanisi meluisissa ympäristöissä.
CALL-DEX on erittäin pienikokoinen laite, jolla keskustelut voi toistaa suoraan matkapuhelimesta kuulokojeisiin.
UNI-DEX-laitetta on todella helppo käyttää. Riittää, että kytket pienoisjakkikaapelin matkapuhelimeen tai äänentoistolaitteeseen, ripustat UNI-DEX-laitteen kaulaasi ja alat nauttia äänistä.
TV-DEXin avulla voit nauttia TV:n äänten vääristymättömästä langattomasta lähetyksestä suoraan kuulokojeisiin.
RC-DEX on suunniteltu kuulokojeiden langattomaksi, helppokäyttöiseksi peruskaukosäätimeksi.
T-DEXin avulla voit muodostaa helposti yhteyden matkapuhelimeesi. Tarkoitettu käytettäväksi kaikkien induktiokelalla varustettujen Widexin kuulokojeiden kanssa.
PHONE-DEX on johdoton puhelin, joka lähettää ääntä suoraan kuulokojeisiisi. PHONE-DEXiä on helppo pitää kädessä, ja sitä voi käyttää myös tavallisen puhelimen tapaan.
FM+DEX muuntaa FM-vastaanottimen, induktiokelan tai linjatulon signaalit ja lähettää ne Widexin langattomiin kuulokojeisiin.

Ota meihin yhteyttä

Onko sinulla kysyttävää vai haluatko kertoa jotain meille? Voit antaa ottaa yhteyden Widexiin. Ota meihin yhteyttä

Valitse maa/alue

Widex AKUSTIK OY

Uusiporvoontie 623

01120 Västerskog