Nature

ÄLYKÄS TÄNÄÄN 
ÄLYKKÄÄMPI HUOMENNA

WIDEX EVOKE™
- MAAILMAN ENSIMMÄINEN ÄLYKÄS KUULOLAITE

Tämä kuulolaite kehittyy arkielämässä ja muuttuu yhä älykkäämmäksi. 
Interaktiiviset vaihtoehdot auttavat sinua muokkaamaan kuuntelukokemustasi intuitiivisesti, jolloin olet halutessasi täysin hallinnassa.

Entäpä jos haluat rentoutua? EVOKE tekee kuulolaitteeseen automaattisesti säätöjä, jotka sopivat tarpeisiisi ja ympäristöösi. Kiireisessä elämäntyylissä hyvän kuuluvuuden takaaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa.

AUTAT SITÄ MUUTTUMAAN
ENTISTÄKIN ÄLYKKÄÄMMÄKSI

Widex SoundSense -tekniikka tarkoittaa sitä, että EVOKE kehittyy jokaisella käyttökerralla - aivan kuin älykkään kuulolaitteen kuuluukin. Se johtuu siitä, että kun sinä ja muut mukautatte kuulokokemuksianne, EVOKE oppii eri tilanteista.

Käytämme nimetöntä tietoa luodaksemme kaikille paremman kuulokokemuksen. Jotta nyt ostamasi loistava kuulolaite kehittyy huomenna vieläkin paremmaksi!

SINUN ELÄMÄSI,
SINUN KUULEMISTARPEESI

EVOKE tuntee klassisen ja pop-musiikin eron. Kuinka erilaiselta kokous kuulostaa juhliin verrattuna. Ja se pysyy mukana vauhdissa sisällä ja ulkona - kartoittaen ympäristöäsi ja mukautuen sen mukaan.

Koska äänet, joille olet alttiina, muuttuvat koko ajan, EVOKE-kuulolaite reagoi ympäristöösi Fluid Sound Analyzerin avulla.

YHTÄ HELPPOA KUIN
MUUTAMA NAPAUTUS

Tahdotko vieläkin mukautetumman äänen?

Opeta EVOKElle, kuinka haluat kuulla vain muutamalla EVOKE-sovelluksen napautuksella. SoundSense Learn -toiminto antaa valittavaksesi kaksi ääniprofiilia. Kuuntele ja valitse se, josta pidät enemmän - niin monta kertaa kuin haluat.

Sopivan toiminnon löytäminen paikan päällä ei ole koskaan ollut näin helppoa tai kätevää.

SINÄ PÄÄTÄT
MITÄ HALUAT KUULLA

Meluisissa olosuhteissa kuulolaitteen on suodatettava pois kaikki, mikä voi haitata puheen kuulemista. Hiljaisissa olosuhteissa taas haluat kuulla kaikki hienovaraisimmatkin yksityiskohdat.

EVOKE-laitteessa on sisäänrakennettu Fluid Sound Controller, joka muuttaa äänen optimaaliseksi eri ääniympäristöihin. Kuulolaitteen säätäminen on nyt helppoa, ja EVOKE mukautuu nopeasti elämäsi muutoksiin.

TÄMÄ KUULOLAITE
EI KOSKAAN UNOHDA

EVOKE ei koskaan unohda - mutta koska tämä kuulolaite on niin älykäs, saatat jopa unohtaa käyttäväsi sitä.

Sisäänrakennetun SoundSense Adapt -teknologiansa ansiosta se muistaa kaikki tekemäsi muutokset ja soveltaa niitä älykkäästi samankaltaisiin tilanteisiin - vaikka olisit aivan uudessa ympäristössä.

Älykäs kuulolaite on vain . . no . . . älykäs.

LUONNOLLINEN ÄÄNI
TULEE LUONNOLLISESTI

Audiologian maailmassa jokaisella äänellä on oma “reseptinsä”. Ja mitä enemmän ääni muistuttaa todellisuutta, sitä helpompi sitä on kuunnella. Siksi olemme antaneet EVOKElle luonnollisimman äänen, mitä voit kuulolaitteesta kuulla.

Haluat ehkä kuulla metallia rock-konsertissa - mutta et metallista ääntä kuulolaitteestasi. Koe itse laatuero.

KUN HALUAT VAIN OTTAA RENNOSTI

Kaikki eivät halua ohjata omaa kuulokokemustaan.

Kun tahdot vain rentoutua, kokeile Yleinen-ohjelmaa. Sitä käyttäessään EVOKe muokkautuu tarpeisiisi ja ympäristöösi automaattisesti Fluid Sound Analyzer - ja Controller-yksiköitään parhaina mahdollisina automaattipilotteina käyttäen.

Ed liikkuu mielellään erämaassa. Mutta missä hän ikinä onkaan, hän haluaa pystyä hallitsemaan kuulolaitettaan intuitiivisesti - ja että se toimii automaattisesti. Katso miksi.
Anna ei halua jäädä paitsi mistään, mitä hänen lapsenlapsensa höpöttelee. Tai mistään muustakaan, mikä tuo merkitystä hänen elämäänsä. Siksi hän käyttää EVOKEa.
Hyvää ruokaa ja mahtavaa musiikkia rakastavan Carlin kiireiset päivät vaihtuvat kiireisiin iltoihin. Kokeiltuaan useita kuulokojeita hän on vihdoinkin tyytyväinen. Kuule enemmän.

TILAA UUTISKIRJE

Tilaa Widex-uutiskirje saadaksesi vinkkejä, uutisia ja tietoa kuulokojeista ja kuulon alenemasta.

Tilaa tästä:

Valitse maa/alue

Widex AKUSTIK OY

Uusiporvoontie 623

01120 Västerskog