Nature

YHDISTETTY KUULEMINEN
EI OLE KOSKAAN KUULOSTANUT PAREMMALTA

WIDEX BEYOND™ - YHDISTÄÄ MOLEMPIEN MAAILMOJEN PARHAAT OSAT

Saat jo nyt Widex-kuulokojeilla parhaan äänenlaadun. Nyt niillä saa myös parhaan tavan pysyä yhteydessä ympäröivään maailmaan.

Uusi WIDEX BEYOND™ on maailman parhaalta kuulostava iPhonea varten suunniteltu kuulokoje. Ja kun käytössäsi on useita tapoja yhdistyä joko Bluetoothilla, DEX-viestintävälineillä tai induktiivisesti, ei maailmasi ole koskaan kuulostanut näin hyvältä. BEYOND-sovellus toimii myös Android-puhelinten kanssa.

Eipä ole ihme, että kuulokojeen käyttäjät ovat jo listanneet BEYOND-kuulokojeen merkittävästi paremmaksi kuin muut vastaavanlaiset ratkaisut.

PYYHKÄISYLLÄ ENEMMÄN YKSITYISKOHTIA

BEYOND on ainoa iPhonea varten suunniteltu kuulokoje, jonka sovelluksessa on tuttu pyyhkäisytoiminto. Navigointi on nopeaa ja helppoa selkeiden käskyjen ja näyttöjen ansiosta. Ja sovelluksella on yksinkertaista yksilöidä kuulokoje sekä nauttia loistavasta äänestä.

KUULE KOKO KUVA

On todella helppoa tehdä BEYOND-sovelluksesta itsesi näköinen. Käytä omaa kuvaasi kertomaan mikä ohjelma on käytössä. Tai lisää jokin oma paikka, esim. suosikkiravintolasi – ja BEYOND muistaa käyttämäsi asetukset tarkalleen seuraavalla käynnilläsi, eli saat yksilöllisen ja hyvän äänikokemuksen.

PYSY VIREESSÄ

BEYOND-kuulokojeen hallinta on helpompaa kuin koskaan – äänenvoimakkuuden muutos tai mykistäminen vaatii vain pyyhkäisyn. BEYONDin paristonkesto on myös erinomainen, pysyt siis yhteydessä pienemmällä virrankulutuksella. Ja voit olla varma - kun pariston tila on aina selvästi näkyvissä, et joudu koskaan kokemaan epämiellyttäviä yllätyksiä ollessasi liikkeellä.

YHDISTETTÄVYYS-KÄSITE UUDELLE TASOLLE

BEYOND on ainoa saatavilla oleva kuulokoje, joka antaa sinulle useamman kuin yhden tavan pysyä yhteydessä. TRI-LINK™ -tekniikalla mahdollisuudet ovat loputtomat. Et ole yhteydessä vain iPhoneen, vaan myös silmukkajärjestelmiin ja muihin puhelimiin, televisioon ja kaikkeen mihin DEX-viestintälaitteet antavat mahdollisuuden. Voit siis pysyä yhteydessä olitpa missä tahansa tai teitpä mitä tahansa.

LATAA ILMAINEN BEYOND-SOVELLUS

KOE ELÄMÄ ILMAN RAJOITUKSIA BEYOND™-KOJEILLA

TILAA UUTISKIRJE

Tilaa Widex-uutiskirje saadaksesi vinkkejä, uutisia ja tietoa kuulokojeista ja kuulon alenemasta.

Tilaa tästä:

Valitse maa/alue

Widex AKUSTIK OY

Uusiporvoontie 623

01120 Västerskog