Pääkonttorimme

Widexin pääkonttori sijaitsee Tanskan Lyngessä

Innovatiivinen, energiatehokas ja tuulivoimalla toimiva pääkonttorimme heijastaa tanskalaisten arvostamaa ympäristötietoisuutta ja tekee meistä ainoan CO2-neutraalin valmistajan koko maailmassa.

Widexin pääkonttorin suunnittelussa on käytetty vanhaa ja uutta tekniikkaa, jotta on saatu luotua aivan ainutlaatuinen rakennus. Näitä tekniikoita ovat maalämpöjärjestelmä, joka käyttää pohjavettä lämmön talteenottosäiliönä, johon voidaan taltioida koko vuodelle riittävä lämpö ja jäähdytysteho. Ratkaisu on lajissaan Tanskan ensimmäinen. Lisäksi pääkonttorilla käytetään aurinkokennoja ja sadeveden kierrätystä.

Kaikkein näkyvin osa on kuitenkin tuulimylly, joka tuottaa vuosittain enemmän tehoa kuin Widex käyttää.  Tuulimylly tarkoittaa myös, että Widex on WindMade™-sertifioitu yhtiö; WindMade on ensimmäinen maailmanlaajuinen kuluttajamerkki, joka myönnetään tuulivoimaa käyttäville yrityksille.

Olemme todella ylpeitä pääkonttoristamme. Lisäksi olemme ylpeitä siitä, että ympäristöponnistelumme ovat tehneet meistä ainoan CO2-neutraalin valmistajan koko maailmassa.

TILAA UUTISKIRJE

Tilaa Widex-uutiskirje saadaksesi vinkkejä, uutisia ja tietoa kuulokojeista ja kuulon alenemasta.

Tilaa tästä:

Valitse maa/alue

Widex AKUSTIK OY

Uusiporvoontie 623

01120 Västerskog