Johto

JØRGEN JENSEN
(PÄÄJOHTAJA JA TOIMITUSJOHTAJA)

Jørgen Jensen nimitettiin Widexin toimitusjohtajaksi ja pääjohtajaksi vuoden 2013 elokuussa. Hänellä on diplomi-insinöörin tutkinto Aarhusin yliopistosta. Ennen Widexillä työskentelyä Jørgen Jensen oli Nilfisk-Advancen toimitusjohtaja ja pääjohtaja. Jørgen on työskennellyt myös McKinsey & Co:n palveluksessa.

HALLITUKSEN JÄSENET

Jan Tøpholmilla on diplomi-insinöörin tutkinto elektroniikasta. Hän liittyi Widexin palvelukseen 1972 ja toimi Widexin pää- ja toimitusjohtajana vuodesta 1985 (kun hän otti vetovastuun isänsä, Christian Tøpholmin jälkeen) vuoden 2013 elokuuhun.
Anders Westermann toimi Widexin varatoimitusjohtajana vuoden 2013 elokuuhun saakka. Hän on ollut Widexin palveluksessa vuodesta 1980 lähtien, jolloin hän suoritti kauppatieteiden kandidaatin tutkinnon. 
Søren Westermann toimi Widexin varatoimitusjohtajana vuoden 2013 elokuuhun saakka. Vuonna 1980 hän suoritti diplomi-insinöörin tutkinnon elektroniikasta ja akustiikasta Tanskan teknillisessä yliopistossa. 
Richard Tøpholm on Widexin Neuro Technology -yksikön johtaja. Hänellä on diplomi-insinöörin tutkinto Tanskan teknillisestä yliopistosta.
Julian Tøpholm on Widexin tuotanto-osaston varatoimitusjohtaja. Hänellä on diplomi-insinöörin tutkinto Tanskan teknillisestä yliopistosta.
Ulrik Bülow on tällä hetkellä Otto Mønstedin toimitusjohtaja, ja hänellä on yli 25 vuoden kokemus ylimmästä johdosta. Hänellä on diplomi-insinöörin tutkinto taloudesta Copenhagen Business School -yliopistosta.
Lars Vinge Frederiksen toimi Chr. Hansen Holding A/S:n toimitus- ja pääjohtajana vuodesta 2005 vuoden 2013 maaliskuuhun. Hänellä on diplomi-insinöörin tutkinto taloudesta ja liikehallinnosta Copenhagen Business School -yliopistosta.

Ota meihin yhteyttä

Onko sinulla kysyttävää vai haluatko kertoa jotain meille? Voit antaa ottaa yhteyden Widexiin. Ota meihin yhteyttä

Valitse maa/alue

Widex AKUSTIK OY

Uusiporvoontie 623

01120 Västerskog